Energiescan voor Bedrijven

Terecht zijn veel ondernemers druk met hun bedrijf. Ze weten wel dat zij ook naar hun energiehuishouding moeten kijken, maar in de praktijk komt het er niet van, of men weet niet waar te beginnen. Het Bedrijven Platform Duurzaamheid kan u verder helpen! Wij introduceren een Energiescan voor bedrijven. Met zo’n Energiescan krijgt u handvatten om uw bedrijfspand te verbeteren. Het gaat dus om uw gebouw en niet uw productieproces. Een eerste stap is het energieverbruik te beperken  en vervolgens om te kijken hoe energie op te wekken via bijvoorbeeld met zonnepanelen.

Samen met het Soester bedrijf APK voor Vastgoed bieden wij u een scan van uw bedrijfsgebouw aan. Deze kost normaliter ca. €500 excl. BTW.  Voor de eerste 10 bedrijven kunnen wij deze aanbieden voor slechts €100 excl. BTW.

U heeft dan een beeld van de mogelijkheden, maar dan verder……. Ook daarbij kunnen wij u op weg helpen! Wij kunnen een Plan van Aanpak, onderbouwd met offertes voor u verzorgen. Resultaat: u hoeft alleen uw handtekening te zetten en de maatregelen worden uitgevoerd.

De energiescan kunt u aanvragen bij het energieloket van Soest: https://energieloket-soest.nl/energiescan-voor-bedrijven/